Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

18.5.2021 10.30 Hovioikeus avustajan palkkion korottamisvaatimuksesta: Kysymys oli ollut laadultaan ja laajuudeltaan tavanomaisesta rikosasiasta

Haastehakemuksesta ilmeni, että rikosnimikkeitä oli ollut yksi (petos), eikä asiaan ollut liittynyt laajaa oikeudenkäyntiaineistoa tai todistelua. Näin ollen kysymyksessä oli ollut oikeusavun palkkioperusteista annetun valtioneuvoston asetuksen 4 §:n 2 momentissa tarkoitettu laadultaan ja laajuudeltaan tavanomainen rikosasia, jossa palkkiota valmistautumisesta ei ilman erityisiä syitä makseta viittä tuntia pidemmältä ajalta. Saman asetuksen 10 §:n mukaan kunkin päämiehen osuus yhteisistä toimenpiteistä määräytyy pääluvun mukaan. (Vailla lainvoimaa 18.5.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.