Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

15.4.2021 13.00 Hovioikeus: Ilmoitus oikeudesta saattaa kotietsintä tuomioistuimen tutkittavaksi oli katsottava asianmukaisesti annetuksi

Päätöksessä selostettua todistelua arvioituaan hovioikeus katsoi näytetyksi, että A:lle oli 30.11.2018 tehdyn kotietsinnän yhteydessä ilmoitettu hänen oikeudestaan saattaa kotietsintä tuomioistuimen tutkittavaksi. Tätä arviota ei riittänyt horjuttamaan se, että A oli kiistänyt mainitun ilmoituksen tapahtuneen. Asiassa ei tullut ilmi seikkoja, jotka antaisivat aihetta epäillä, että A ei olisi ymmärtänyt ilmoitusta. Näin ollen pakkokeinolain 8 luvun 5 §:n 2 momentin mukainen ilmoitus oli katsottava asianmukaisesti annetuksi. (Vailla lainvoimaa 15.4.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.