Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

15.4.2021 14.14 Hovioikeus: Törkeästä pahoinpitelystä epäillyn vangittuna pitämiselle oli edellytykset eikä perusteita syytteen nostamiselle asetetun määräajan lyhentämiselle ollut

A on todennäköisin syin epäilty törkeästä pahoinpitelystä. A:n henkilökohtaisista olosuhteista tarkemmin ei esitetty selvitystä eikä asiassa ei muutoinkaan ilmennyt seikkoja, joiden perusteella A:n edelleen vangittuna pitäminen olisi A:n henkilökohtaisten olosuhteiden vuoksi pakkokeinolain 2 luvun 13 §:ssä tarkoitetulla tavalla kohtuutonta. Hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden perustelut ja johtopäätöksen siitä, että vangittuna pitäminen ei ollut pakkokeinolain 2 luvun 13 §:ssä mainitulla tavalla kohtuutonta. Hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden perustelut ja johtopäätöksen siitä, että matkustuskieltoa ei ollut pidettävä riittävänä pakkokeinona. (Vailla lainvoimaa 15.4.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.