Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

12.4.2021 12.40 Komissio ehdottaa EU:n jakamien elintärkeiden tavaroiden ja palvelujen vapauttamista arvonlisäverosta kriisiaikoina

Komissio ehdottaa EU:n jakamien elintärkeiden tavaroiden ja palvelujen vapauttamista arvonlisäverosta kriisiaikoina

Euroopan komissio ehdottaa, että elintärkeät tavarat ja palvelut, joita Euroopan komissio ja EU:n elimet ja virastot tarjoavat jäsenvaltioiden ja kansalaisten saataville kriisiaikoina, vapautetaan arvonlisäverosta. Lainsäädäntöehdotus alv-direktiivin muuttamiseksi toimitetaan nyt Euroopan parlamentille lausuntoa varten ja neuvostolle hyväksyttäväksi. Jäsenvaltioiden on annettava ja julkaistava viimeistään 30. huhtikuuta 2021 direktiivin noudattamisen edellyttämät lait, asetukset ja hallinnolliset määräykset ja sovellettava niitä 1. tammikuuta 2021 alkaen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.