Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Ympäristö

31.3.2021 9.35 KHO:n muu päätös: Turvetuotannon ympäristölupaa koskeva valitus (Siikalatva, Jousineva)

KHO:n muu päätös: Turvetuotannon ympäristölupaa koskeva valitus (Siikalatva, Jousineva)

Hallinto-oikeuden päätös kumottiin siltä osin kuin aluehallintoviraston päätöksen lupamääräykset 20 ja 23 oli kumottu. Lupapäätökseen lisättiin lupamääräykset 20 ja 23 muutettuina seuraavasti (muutokset kursiivilla):
20. Tuotannosta poistuneella lohkoilla 3 ja 5 ojat, joiden pohjat ulottuvat 30 cm lähemmäksi hapanta sulfaattimaata tai potentiaalista hapanta sulfaattimaata, on padottava niin, että edellä mainittuihin kerroksiin sisältyvät sulfidit eivät pitkienkään kuivien jaksojen kuluessa pääse hapettumaan. Sanotut toimenpiteet lohkoilla 3 ja 5 on tehtävä 31.12.2022 mennessä.
23. Luvan haltijan on tuotantoalueen tai sen osa-alueiden luovutus- tai myyntitilanteen yhteydessä ilmoitettava kirjallisesti vastaanottajalle, että alueella on happamia tai potentiaalisia happamia sulfaattimaita.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.