Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

30.3.2021 12.22 KKV:n aloite: Pankki- ja vakuutusalan bonusten kilpailua vääristävä verotuki poistettava

KKV:n aloite: Pankki- ja vakuutusalan bonusten kilpailua vääristävä verotuki poistettava

Kilpailu- ja kuluttajavirasto ehdottaa valtiovarainministeriölle pankki- ja vakuutusalan bonusten verotuen poistamista. Tällä hetkellä Verohallinnon tulkinta on, että bonukset ovat verottomia, jos ne käytetään saman yrityksen palvelu- tai vakuutusmaksuihin. Tämä vääristää vakuutusyhtiöiden välistä kilpailua. KKV on 29.3.20201 tehnyt valtiovarainministeriölle aloitteen pankki- ja vakuutusalan bonusten verokohtelun muuttamisesta kilpailuneutraaliksi. KKV ehdottaa, että pankki- ja vakuutusalan bonusten verokohtelua muutettaisiin siten, että perusteeton ja kilpailua vääristävä verotuki poistuisi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.