Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

26.3.2021 11.00 Tietosuojavaltuutettu antoi rekisterinpitäjälle huomautuksen: Informoiminen asiakastapaamisten tallentamisesta

Tietosuojavaltuutettu antoi rekisterinpitäjälle huomautuksen: Informoiminen asiakastapaamisten tallentamisesta

Tietosuojavaltuutettu katsoi, että rekisterinpitäjän asiakastapaamisten tallentamista koskeva informointi ei ollut yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen. Tietosuojavaltuutettu antoi rekisterinpitäjälle yleisen tietosuoja-asetuksen nojalla huomautuksen. Asiassa oli kysymys myös rekisteröidyn oikeudesta saada pääsy tietoihin. Sen osalta tietosuojavaltuutettu katsoi, ettei rekisterinpitäjä ollut toteuttanut pyynnön esittäneen hakijan yleisen tietosuoja-asetuksen 15 artiklan mukaista oikeutta saada pääsy tietoihin ja määräsi toimittamaan pyynnön esittäneelle hakijalle tätä koskevat tiedot.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.