Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä maanantaina 21.6.2021. Palvelussa voi olla tilapäisiä häiriöitä kello 19.00-22.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

25.3.2021 9.29 Hovioikeus pysytti käräjäoikeuden määräämän liiketoimintakiellon ja sitä oli noudatettava ennen sen lainvoimaiseksi tuloa

Hovioikeus pysytti käräjäoikeuden määräämän liiketoimintakiellon ja sitä oli noudatettava ennen sen lainvoimaiseksi tuloa

Hovioikeus totesi muun muassa, että se, että liiketoimintakiellosta aiheutuu siihen määrätylle henkilölle haittaa, ei ole epätavallista eikä automaattisesti riittävä peruste antaa määräystä, että liiketoimintakieltoa ei ole ennen sen lainvoimaiseksi tuloa noudatettava. A ei esittänyt sellaista seikkaa, joka muodostaisi liiketoimintakiellosta annetun lain 9 §:n 1 momentissa tarkoitetun erityisen syyn, tai muutakaan sellaista perustetta, joka antaisi aiheen 9 §:n 2 momentin nojalla määrätä, ettei liiketoimintakieltoa ole noudatettava. (Vailla lainvoimaa 25.3.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.