Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

24.3.2021 13.00 Arviomuistio sähköisen viestinnän välitystietojen säilyttämisestä lausunnoille 11. toukokuuta 2021 saakka

Arviomuistio sähköisen viestinnän välitystietojen säilyttämisestä lausunnoille 11. toukokuuta 2021 saakka

Liikenne- ja viestintäministeriö on lähettänyt sähköisen viestinnän välitystietojen säilyttämistä koskevan arviomuistion lausuntokierrokselle. Arviomuistiolla ministeriö pyytää näkemyksiä siitä, tarvitaanko suomalaiseen sääntelyyn muutoksia. Viestinnän luottamuksellisuuden suoja, henkilötietojen suoja ja yksityiselämän suoja ulottuvat viestien sisällön lisäksi myös sähköisen viestinnän välitystietoihin. Näitä välitystietoja ovat esimerkiksi matkapuhelinnumero, liittymän tilaajan nimi sekä viestinnän aika ja paikka. Välitystiedot antavat tietoja henkilöstä, vaikka eivät paljasta viestinnän sisältöä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.