Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

23.3.2021 13.42 Hovioikeus: 3 kuukauden 10 päivän vankeus 11 eri rikoksesta voitiin tuomita 100 tunnin yhdyskuntapalveluna

A oli syyllistynyt nyt hänen syykseen kohdissa 10 ja 11 luettuihin kulkuneuvon kuljettamisiin oikeudetta sen jälkeen, kun hänet oli Pohjois-Karjalan käräjäoikeuden tuomiolla 27.5.2020 tuomittu ensimmäisen kerran yhdyskuntapalveluun, mutta kuitenkin ennen hänelle 29.9. ja 13.10.2020 tuomittuja yhdyskuntapalvelurangaistuksia. Hovioikeus katsoi, ettei pelkästään näiden rikosten perusteella ollut aihetta katsoa käsillä olevan niin merkittävän rikollisen toiminnan jatkamisen, että sen vuoksi A:ta ei voitaisi tuomita yhdyskuntapalveluun. Muutakaan estettä yhdyskuntapalveluun tuomitsemiselle ei ollut. A:lle tuomittiin 3 kuukauden 10 päivän vankeusrangaistuksen sijasta yhdyskuntapalvelua 100 tuntia. (Vailla lainvoimaa 23.3.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.