Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

22.3.2021 13.46 Keskusverolautakunta: Yhtiön myymät palvelut olivat arvonlisäverosta vapautettuja sijoitusrahaston hallinnointipalveluja

Ky oli vaihtoehtoisten sijoitusrahastojen hoitajista annetussa direktiivissä (2011/61/EU) ja vaihtoehtorahastojen hoitajista annetussa laissa (162/2014) tarkoitettu vaihtoehtorahasto. Ky:tä oli pidettävä erityisenä sijoitusrahastona, jonka hallinnointi oli arvonlisäverotonta. A Oy myi B Oy:lle sijoitusrahasto Ky:n sijoituksiin liittyviä palveluja, jonka arvonlisäverokäsittelystä hakemuksessa oli kyse. KVL katsoi, että A Oy:n myymät palvelut olivat AVL 41 ja 42 §:ssä tarkoitettuja arvonlisäverosta vapautettuja sijoitusrahaston hallinnointipalveluja. Ennakkoratkaisu ajalle 18.2.2021 - 31.12.2023. (Ei lainvoim. 22.3.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.