Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

15.3.2021 13.40 Hovioikeus: Noin 800 euron arvoisen mopon alkuperän häivyttämispyrkimys ei ollut vähäistä rahanpesua

Hovioikeus: Noin 800 euron arvoisen mopon alkuperän häivyttämispyrkimys ei ollut vähäistä rahanpesua

M:n käräjäoikeudessa antaman kertomuksen perusteella kohdassa 8 (rahanpesu) tarkoitettu mopo oli ostettu edellisenä vuonna noin 800 eurolla. Kauppahinnasta voitiin päätellä, että mopo oli ollut ikäisekseen hyväkuntoinen ja käyttökelpoinen. A oli saatuaan mopon haltuunsa maalannut sitä pyrkiäkseen häivyttämään sen laittoman alkuperän. Huomioon ottaen omaisuuden arvo ja teko-olosuhteet rikosta ei voitu pitää kokonaisuutena arvostellen vähäisenä. (Vailla lainvoimaa 15.3.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.