Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Työ- ja sosiaalioikeus

11.3.2021 15.07 (päivitetty 26.3.2021 5.10) Tartuntatautilain 58 g pykälää muutetaan – esimerkiksi kaikki ryhmäliikuntatilat voisi sulkea määräajaksi kokonaan

Tartuntatautilain 58 g pykälää muutetaan – esimerkiksi kaikki ryhmäliikuntatilat voisi sulkea määräajaksi kokonaan

Hallitus selkeyttää tartuntatautilain määräaikaisesti voimassa olevaa 58 g pykälää, joka mahdollistaa laissa säädettyjen tilojen sulkemisen covid-19-epidemian vuoksi. Lakia täsmennetään, jotta sen soveltaminen olisi mahdollisimman selkeää ja vastaisi lain tarkoitusta. Lain soveltamisalaa laajennettaisiin siten, että sääntely koskisi myös tiloja, joita tavanomaisesti käyttäisi alle 10 (sisätilat) tai alle 50 (ulkotilat) henkilöä. Lakimuutoksen on tarkoitus tulla voimaan mahdollisimman pian, ja se olisi voimassa 30. kesäkuuta 2021 asti.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.