Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

11.3.2021 14.30 Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus katsoi, että ryöstöstä tuomittu 1 v 3 kk rangaistus voitiin määrätä ehdollisena

Toisin kuin käräjäoikeus hovioikeus katsoi, että ryöstöstä tuomittu 1 v 3 kk rangaistus voitiin määrätä ehdollisena

HO katsoi asiassa todetuilla perusteilla kaikkia harkinnassa huomioon otettavia tekijöitä kokonaisuutena arvioiden, että vastaajalle tuomittava vankeusrangaistus voitiin määrätä ehdollisena. Ehdollista vankeutta oli kuitenkin yksinään pidettävä riittämättömänä rangaistuksena hänen syykseen luetuista rikoksista. Tämän vuoksi ehdollisen vankeuden ohessa oli tuomittava 90 tuntia yhdyskuntapalvelua, jonka tuomitsemiseen vastaaja oli antanut suostumuksensa ja josta hänen voidaan olettaa suoriutuvan. (Vailla lainvoimaa 11.3.2021)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.