Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

8.3.2021 8.00 Kuluttajariitalautakunta: Luteet hotellissa oikeuttivat korvaukseen

Kuluttajariitalautakunta: Luteet hotellissa oikeuttivat korvaukseen

Mat­kan­jär­jes­tä­jä voi jou­tua hy­vit­tä­mään loma- tai mat­ka­nau­tin­non me­ne­tyk­sen. Se voi tul­la kor­vat­ta­vak­si kui­ten­kin vain har­voin. Mat­kas­sa pi­tää sil­loin olla mer­kit­tä­vä vir­he eikä pelk­kää ku­lut­ta­jan mie­li­pa­haa tai har­mia kor­va­ta. Per­he, jota lu­teet oli­vat pur­reet ho­tel­li­huo­nees­sa, oli oi­keu­tet­tu hy­vi­tyk­seen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.