Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

26.2.2021 8.30 Valtiontalouden tarkastusviraston kertomus eduskunnalle puoluerahoituksen valvonnasta 2020: Puoluerahoitusta ennätysmäärä – valvonta lisäsi rahoituksen läpinäkyvyyttä

Eduskuntapuolueet sekä niiden piiri- ja naisjärjestöt noudattavat rahoitussäännöksiä pääosin hyvin. Tarkastusvirastolle ilmoitettu vuoden 2019 puoluerahoitus oli määrältään ennätyksellisen suuri: 4,3 miljoonaa euroa. Myös ilmoituksia aiempien vuosien tuista saatiin huomattava määrä. Valtiontalouden tarkastusvirasto on tarkastanut kaikkien eduskuntapuolueiden sekä eräiden valtionavustusta saavien puolueiden piirijärjestöjen ja naisjärjestöjen rahoituksen usealta vuodelta. Tarkastettuja tahoja oli kaikkiaan 49. VTV valvoo myös poliittiseen toimintaan myönnettyjä valtionavustuksia eli puoluetukea ja selvitti näiden avustusten sopimus- ja tilitysmenettelyjä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.