Edilexissä on huoltokatko perjantaina 29.1.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

3.12.2020 8.30 Tiina Puolakan väitös 4.12.2020: Oikeuslaitosten tehokas työnkulku vaatii vuoropuhelua itsenäisten asiantuntijoiden ja johdon tulospaineiden välillä

Tiina Puolakan väitös 4.12.2020: Oikeuslaitosten tehokas työnkulku vaatii vuoropuhelua itsenäisten asiantuntijoiden ja johdon tulospaineiden välillä

Oikeuslaitosten työnkulun ohjaamiseen on kiinnitettävä huomioita, koska sillä on keskeinen rooli tehokkaan oikeusturvan takaamisessa. LUT-yliopistossa tarkastettavassa väitöstutkimuksessa tutkittiin oikeuslaitoksen työnkulun ohjausta tuotantotalouden menetelmin. Asiantuntijoiden itsenäisen päätöksenteon ja koko laitosta koskevien tehokkuuspaineiden yhdistäminen asettaa johtamiselle haasteita. LUT-yliopiston tutkija Tiina Puolakka tarkasteli oikeuslaitosten työnkulun ohjausta väitöstutkimuksessaan. Tutkimuksessa tarkasteltiin case-organisaationa vakuutusoikeutta, joka erityisoikeutena käsittelee toimeentuloturva-asioita, kuten KELA-etuuksia ja työeläkeasioita.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.