Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

19.11.2020 14.00 Hovioikeus ryöstöstä: Pelkästään se seikka, että teot olivat kohdistuneet kahteen eri asianomistajaan, ei yksinään tehnyt niistä erillisiä tekoja

Nyt kysymyksessä olevassa tapauksessa kohdan 3 teko ryöstö, oli seurannut välittömästi kohdan 2 tekoa ryöstö, ja teot olivat tapahtuneet käytännössä samassa paikassa. Teoilla oli pyritty saman omaisuuden anastamiseen ja hallussa pitämiseen. Siten niillä oli ollut sama ajallinen ja paikallinen yhteys sekä sama motivaatioperusta. Pelkästään se seikka, että teot olivat kohdistuneet kahteen eri asianomistajaan, ei yksinään tehnyt niistä erillisiä tekoja. Tuomiossa esitetyin perustein hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden johtopäätöksen, että kysymyksessä oli ollut yksi ryöstö, joka oli sisältänyt molempien syytekohtien mukaisen menettelyn. (Vailla lainvoimaa 19.11.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.