Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

5.11.2020 7.39 (päivitetty 9.44) Energiavirasto esittää muutoksia sähkönsiirtomaksujen laskentamenetelmään – strategisen ­rahoituksen professorin mukaan muutokset ovat kosmeettisia

Energiavirasto esittää muutoksia sähkönsiirtomaksujen laskentamenetelmään – strategisen ­rahoituksen professorin mukaan muutokset ovat kosmeettisia

Energiavirasto esitti 4.11.2020 valmiutensa valmistella muutoksia sähkönsiirron hinnoittelun valvontamalliinsa. Viraston esitys perustuu työ- ja elinkeinoministeriön valmistelussa olevaan lakiehdotukseen, jolla hillitään sähkön siirtohintoja, totesi ministeriön ylijohtaja Riku Huttunen.
– Onhan siirtohintojen lasku toki mahdollista, mutta mikäli sitä mallia ei perustavalla tasolla muuteta niin isoja muutoksia ei tulla näkemään ja isoille muutoksille olisi kyllä tarvetta, sanoo Lappeenrannan-Lahden teknillisen yliopiston strategisen ­rahoituksen professori Mikael Collan. Hänelle syntyi Energiaviraston tiedotustilaisuuden annista kuva, etteivät virkamiehet edes halua avata malliaan kunnolla tai ole halukkaita pohtimaan muita mahdollisia malleja laskelmien tekemiseen. 

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.