Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

23.10.2020 8.22 Hovioikeus: Kasbono Oy:llä ei ollut saatavaa yksityishenkilöltä – käräjäoikeuden yksipuolinen tuomio kumottiin

Hovioikeus katsoi, että esitetty kirjallinen todistelu ei vastoin A:n kiistämistä riittävän luotettavasti osoittanut, että Ege Finance Oy:n saatava A:lta olisi siirretty FC Perintä Oy:lle. Näin ollen saatava ei ollut myöskään Kasbono Oy:n ja FC Perintä Oy:n konkurssipesän välisellä oikeustoimella voinut siirtyä Kasbono Oy:lle. Koska Kasbono Oy:llä ei ollut saatavaa A:lta, kanne oli hylättävä ja Kasbono Oy oli velvoitettava korvaamaan A:n asian laatuun nähden kohtuulliset oikeudenkäyntikulut jutusta laillisine korkoineen. (Vailla lainvoimaa 23.10.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.