Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

29.9.2020 13.04 Myös hovioikeus katsoi, että vastaajan aikaisempi rikollisuus edellytti hänen tuomitsemistaan ehdottomaan vankeuteen

Myös hovioikeus katsoi, että vastaajan aikaisempi rikollisuus edellytti hänen tuomitsemistaan
ehdottomaan vankeuteen

Vastaaja oli viimeisten viiden vuoden aikana tuomittu neljä kertaa ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja kerran ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Ehdollisiin vankeusrangaistuksiin johtaneet rikokset olisivat tekoaikojensa puolesta voineet olla tuomittavina kahdella eri tuomiolla. Nyt tuomittavina olevat rikokset puolestaan olisivat voineet olla tuomittavina samalla kertaa aiempien ehdottomaan vankeusrangaistukseen johtaneiden rikosten kanssa. Vastaajan aiemmat vankeusrangaistukset oli tuomittu lukuisista eri rikoksista. KO:n tavoin myös HO katsoi, että vastaajan aikaisempi rikollisuus edellytti hänen tuomitsemistaan ehdottomaan vankeuteen. (Vailla lainvoimaa 29.9.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.