Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 16.6.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

27.8.2020 12.56 Tekijänoikeuden infrastruktuurin kehittämisen pienryhmäkeskustelut alkaneet: käytännöt, tekniikka ja juridiset kysymykset

Tekijänoikeuden infrastruktuurin kehittämisen pienryhmäkeskustelut alkaneet: käytännöt, tekniikka ja juridiset kysymykset

Tekijänoikeuden infrastruktuurin kehittämistä koskevat pienryhmät kokoontuvat elo-syyskuussa kolmessa eri kokoonpanossa: Käytännöt, Tekniikka ja Juridiset kysymykset. Ryhmät koostuvat eri alojen asiantuntijoista. Ryhmät raportoivat Tekijänoikeusasioiden neuvottelukunnalle lokakuussa 2020 jatkotoimenpiteiden arvioimiseksi. Digitalisoituvassa toimintaympäristössä huomiota tulee kiinnittää entistä enemmän niin tekijän moraalisiin kuin taloudellisiinkin oikeuksiin. Oikeat ja kattavat teos- ja tekijätiedot edistävät tekijän oikeutta tulla tunnistetuksi ja mahdollisuutta saada taloudellista hyötyä teoksen käytöstä. Panostaminen datan hallintaan ja laatuun luovilla aloilla tuottaa pitkällä aikavälillä lisäarvoa niin tekijöille, yrityksille kuin yhteiskunnallekin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.