Edilexissä on huoltokatko torstaina 17.6.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

24.7.2020 16.00 Komissio julkaisi EU:n uuden turvallisuusunionistrategian vuosiksi 2020–2025

Komissio julkaisi EU:n uuden turvallisuusunionistrategian vuosiksi 2020–2025

Euroopan komission perjantaina (24.7.) esittämässä strategiassa keskitytään asioihin, joissa EU voi tuoda lisäarvoa ja tukea jäsenmaita kaikkien EU:ssa asuvien turvallisuuden vaalimisessa. Strategiassa esitetään seuraavien viiden vuoden aikana kehitettävät välineet ja toimenpiteet, joilla varmistetaan fyysisen ja digitaalisen ympäristömme turvallisuus, olipa kyse terrorismin ja järjestäytyneen rikollisuuden torjunnasta, hybridiuhkien ehkäisemisestä ja havaitsemisesta, kriittisen infrastruktuurin häiriönsietokyvyn parantamisesta tai kyberturvallisuuden, tutkimuksen ja innovoinnin edistämisestä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.