Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 23.9.2020. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

17.7.2020 15.15 Hovioikeus: Lähes kolmen vuoden vankeusrangaistuksen täytäntöönpano oli este rangaistuksen suorittamiselle yhdyskuntapalveluna

Tuomion ankaruus ja siinä syyksi luetun teon ajallinen yhteys nyt käsiteltävinä oleviin tekoihin puolsivat rangaistuksen määräämistä ehdottomana myös nyt käsiteltävinä olevista teoista. Rangaistuksen ehdottomuutta puolsi lisäksi myös se, että mikäli nyt käsiteltävänä olevat kaksi pahoinpitelyä olisivat tulleet tuomittaviksi samalla kertaa 8.12.2016 tuomittujen pahoinpitelyjen kanssa olisi A todennäköisesti jo tuolloin tuomittu ehdottomaan vankeusrangaistukseen. Hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden tuomion perustelut rangaistuksen lajivalinnan ja mittaamisen osalta. Käräjäoikeus oli ottanut riittävällä tavalla huomioon oikeudenkäynnin keston rangaistusta määrätessään. (Vailla lainvoimaa 17.7.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.