Edilexissä on huoltokatko keskiviikkona 8.12.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilexissä tehdään teknisiä huoltotöitä tiistaina 7.12.2021 klo 21.00 alkaen. Palvelun hakutoiminnot ovat pois käytöstä 8.12.2021 n. klo 02.00 asti. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

14.7.2020 10.00 KHO ei muuttanut pysäköintipaikkojen vuokraustoiminnasta annettua KVL:n ennakkoratkaisua

KVL oli katsonut, että A Oy:n harjoittama toiminta on AVL 29 §:n 1 momentin 5 kohdassa tarkoitettua verollista toimintaa siltä osin kuin yhtiö vuokraa hakemuksessa kuvatulla tavalla pysäköintipaikkoja kulkuneuvojen paikoitusta varten a) osakaspysäköitsijälle, jonka omistama A-osake oikeuttaa pysäköintiin nimetyllä paikalla osakaspysäköintimaksua vastaan, b) osakaspysäköitsijälle, jonka omistama B-osake oikeuttaa pysäköintiin nimeämättömällä paikalla osakaspysäköintimaksua vastaan, ja c) asiakaspysäköitsijälle, joka voi pysäköidä kulkuneuvonsa nimeämättömälle paikalle automaattipysäköintimaksua vastaan. A Oy:n toiminnan arvonlisäverokäsittelyn kannalta merkitystä ei ole sillä, onko pysäköitävä kulkuneuvo auto vai esimerkiksi moottoripyörä, skootteri, sähköpyörä tai polkupyörä. Hakemuksessa kuvattu sähkön luovuttaminen on arvonlisäverollista tavaran myyntiä. A Oy:llä on oikeus vähentää pysäköintilaitoksen rakentamiskustannusten ja muiden hakemuksessa kuvattua toimintaa varten tekemiensä hankintojen arvonlisäverot kokonaisuudessaan. Ennakkoratkaisu on annettu ajalle 26.4.2019–31.12.2020. (Julkaisematon 14.7.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.