Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

7.7.2020 10.30 Korkein hallinto-oikeus pysyi markkinaoikeuden kannalla Olympiastadionin perusparannusta koskevassa hankinta-asiassa

Korkein hallinto-oikeus pysyi markkinaoikeuden kannalla Olympiastadionin perusparannusta koskevassa hankinta-asiassa

Markkinaoikeus oli katsonut, että hankintayksikkö oli menetellyt tarjousten vertailussa hankintasäännösten vastaisesti, kun se ei ollut avainhenkilöiden referenssien osalta hyväksynyt referenssikohteita, joiden vastaanottoajankohta oli ollut hankintailmoituksen julkaisupäivämäärää myöhempi. Hankintayksikkö oli siten ratkaisussa mainituilla perusteilla menetellyt MAO:n mukaan hankinnassaan julkisia hankintoja koskevien oikeusohjeiden vastaisesti. KHO katsoi, ettei markkinaoikeuden päätöksen muuttamiseen ole perusteita, kun otetaan huomioon markkinaoikeuden päätöksen perustelut ja markkinaoikeuden soveltamat oikeusohjeet sekä korkeimmassa hallinto-oikeudessa esitetyt vaatimukset ja asiassa saatu selvitys.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.