Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

4.6.2020 12.15 KHO ei muuttanut markkinaoikeuden päätöksen lopputulosta jolla Kuntien Tiera Oy:n hankintapäätös oli kumottu

KHO ei muuttanut markkinaoikeuden päätöksen lopputulosta jolla Kuntien Tiera Oy:n hankintapäätös oli kumottu

Markkinaoikeus oli valituksenalaisella päätöksellään Dustin Finland Oy:n valituksesta kumonnut Kuntien Tiera Oy:n toimitusjohtajan päätöksen 17.2.2017 ja kieltänyt asettamansa 5.000.000 euron sakon uhalla Kuntien Tiera Oy:tä tekemästä hankintasopimusta sanotun päätöksen perusteella tai panemasta sitä muutoin täytäntöön. Asiassa oli korkeimmassa hallinto-oikeudessa Kuntien Tiera Oy:n valituksen johdosta kysymys siitä, oliko markkinaoikeus voinut esittämillään perusteilla katsoa, ettei tarjouspyyntöasiakirjoissa ole yksilöity riittävän tarkasti puitejärjestelyssä mukana olevia hankintayksiköitä ja niiden sopimusaikana mahdollisesti tekemiä hankintoja. Markkinaoikeuden päätöksen lopputuloksen muuttamiseen ei ollut perusteita.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.