Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

3.6.2020 13.40 FINE: Matkailuautoa tai -vaunua vuokraamassa? Tarkista vakuutusturva kuntoon ennen lomareissua

FINE: Matkailuautoa tai -vaunua vuokraamassa? Tarkista vakuutusturva kuntoon ennen lomareissua

Matkailuautojen ja -vaunujen vuokraus on koronakesänä huipussaan ja tien päälle on lähdössä monia ensi kertaakin karavaanarielämään tutustuvia matkalaisia. Vakuutus- ja rahoitusneuvonnan vakuutusasiantuntija kokosi muutamia vinkkejä, jotka on hyvä tarkistaa kuntoon ennen loman alkua, jotta matkailu sujuisi vaivatta ja mahdollisten vahinkojen hoitaminen matkalla sujuvasti.
​”Kun olet vuokraamassa matkailuajoneuvoa, tarkista ensin mitä ajoneuvon vuokraussopimuksessa on sovittuna vakuutuksista. Yleensä ajoneuvon omistaja huolehtii vakuutuksista. Selvitä myös miten toimia, jos jotain yllättävää sattuisi ja tarkista vuokraussopimukseen sisältyvän omavastuun suuruus”, vakuutusasiantuntija Hanna Salo sanoo.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.