Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus

27.5.2020 12.28 Tietosuojavaltuutetun toimisto: Euroopan tietosuojaneuvoston toimintakertomus 2019 – edistysaskelia eurooppalaisen tietosuojalainsäädännön yhdenmukaisessa soveltamisessa

Euroopan tietosuojaneuvosto on julkaissut vuoden 2019 toimintakertomuksensa. Kertomuksessa esitellään neuvoston toisen toimintavuoden keskeisimmät saavutukset sekä tavoitteet kuluvalle vuodelle. Euroopan tietosuojaneuvosto on jatkanut työtään ETA-alueen tietosuojasäädösten soveltamisen yhdenmukaistamiseksi. Alueen tietosuojaviranomaiset ovat tiivistäneet yhteistyötään taatakseen yhtäläiset tietosuojaoikeudet kaikille eurooppalaisille. Myös lisääntynyt yhteistyö sidosryhmien kanssa on tukenut yhdenmukaisten käytäntöjen luomista ja omaksumista.  

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.