Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

25.5.2020 13.00 Palvelutalossa asuneen varoja käyttänyt nainen tuomittiin törkeästä kavalluksesta 8 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen ja korvamaan asianomistajalle aiheuttamansa 25 320 euron vahingon

Asiassa mainituilla perusteilla KO oli katsonut, että vastaaja oli anastanut hallussaan olleita asianomistajan varoja syytteessä selostetulla tavalla siten, että hän on nostanut asianomistajan tililtä rahaa omaan käyttöönsä ainakin 25 320 euroa ja siten käyttänyt niitä oikeudettomasti. Ottaen huomioon varojen suuri määrä, menettelyllä aiheutettu vahinko ja se, että vastaaja oli käyttänyt hyväkseen vastuullista asemaansa asianomistajan tilinkäyttöoikeuden haltijana tämän terveydentilan vuoksi, oli vastaajan katsottava syyllistyneen menettelyllään törkeään kavallukseen. Jatkokäsittelylupaa ei myönnetty. (Vailla lainvoimaa 25.5.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.