Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

2.4.2020 8.30 MAO kumosi Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksen ja hylkäsi patenttihakemuksen keksintöön nimeltä "Menetelmä ja järjestelmä lajittelulaitteiston ohjaamiseksi" keksinnöllisyyden puuttumisen vuoksi

MAO kumosi Patentti- ja rekisterihallituksen päätöksen ja hylkäsi patenttihakemuksen keksintöön nimeltä

Ratkaisussa esitetyn perusteella sen paremmin nyt tarkasteltavina olevien patenttivaatimusten itsenäisen patenttivaatimuksen 1 mukaista keksintöä kuin itsenäisen patenttivaatimuksen 6 mukaista keksintöä ei ollut pidettävä patenttilain 2 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla keksinnöllisenä, eikä siten patentoitavissa. Asiassa ei näin ollen ollut tarpeen lausua muista kyseisten itsenäisten patenttivaatimusten mukaisten keksintöjen puuttuvaa patentoitavuutta koskevista väitteistä. (Vailla lainvoimaa 2.4.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.