Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

1.4.2020 12.32 Kilpailu- ja kuluttajavirasto ei löytänyt näyttöä Postin saalistushinnoittelusta osoitteettoman jakelun markkinoilla

Kilpailu- ja kuluttajavirasto ei löytänyt näyttöä Postin saalistushinnoittelusta osoitteettoman jakelun markkinoilla

Kilpailu- ja kuluttajavirasto on selvittänyt, onko Posti Oy käyttänyt väärin määräävää markkina-asemaansa myyden mainosjakelua asiakkailleen todellisia kustannuksia halvemmalla. KKV:n selvityksissä ei saatu näyttöä siitä, että Postin menettely johtaisi kilpailun rajoittumiseen. KKV selvitti Postin Kotisuora-tuotteen hinnoittelua ja toteutti asiassa taloustieteellisen analyysin. KKV:n analyysin perusteella hinnoittelu on ollut kannattavaa ja mainosjakelun hinta on kattanut kustannukset. Selvityksissä ei saatu myöskään näyttöä siitä, että Posti olisi toiminnallaan pyrkinyt markkinoiden sulkemiseen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.