Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

27.3.2020 8.00 Hovioikeus ulosottoasiassa: Korkeimmat tarjoukset alittivat selvästi kiinteistöjen käyvät hinnat paikkakunnalla

Hovioikeus totesi muun muassa, että asiassa tuli esiin, että kysymyksessä olevien kiinteistöjen pakkomyyntiprosessi oli kestänyt vuosia. Asiassa ei kuitenkaan tuotu esiin, että kiinteistöjä olisi yritetty aiemmin realisoida niin, että käytettävissä olisi tietoa mahdollisissa aiemmissa myyntiyrityksissä saatujen tarjousten määrästä ja tasosta, millä voisi osaltaan olla merkitystä asiaa arvioitaessa. Hovioikeus hyväksyi käräjäoikeuden päätöksen perusteluineen ja katsoi käräjäoikeuden tavoin, että asiassa esitetyn näytön perusteella korkeimmat tarjoukset olivat alittaneet selvästi omaisuuden käyvät hinnat paikkakunnalla. (Vailla lainvoimaa 27.3.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.