Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

19.2.2020 14.55 Apulaisoikeusasiamies kiinnitti Vaasan hallinto-oikeuden huomiota sen velvollisuuteen varmistaa, etteivät yksittäisten kantelijoiden toimeentulotukivalitusten käsittelyajat veny kohtuuttoman pitkiksi

Kantelija arvosteli Kelan menettelyä toimeentulotukihakemuksen käsittelyssä ja oikaisuvaatimuksen pitkää käsittelyaikaa Kelassa sekä Vaasan hallinto-oikeudessa. Vaasan hallinto-oikeuden käsittelyaika kantelijan valitusasiassa oli noin 19 kuukautta, joka on huomattavasti sen omaakin asiaryhmän keskimääräistä käsittelyaikaa pidempi. Apulaisoikeusasiamies saattoi asiassa esittämänsä käsityksen toimeentulotukeen liittyvän valitusasian lainvastaisesta käsittelyajasta Vaasan hallinto-oikeuden tietoon.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.