Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

13.1.2020 9.34 Kahden kynttilän jättäminen terassille johti rivitalon tuhoutumiseen - varomattomasta käsittelystä 60 päiväsakkoa

Kahden kynttilän jättäminen terassille johti rivitalon tuhoutumiseen - varomattomasta käsittelystä 60 päiväsakkoa

Huolimatta siitä, ettei liekkejä ollut ollut havaittavissa, vastaajan menettelyä, jossa vastaaja oli jättänyt peiton aikaisemmin havaitsemiensa ja juuri tukahduttamiensa sinisten liekkien päälle ei voitu pitää huolellisena toimimisena. Näin ollen asiassa oli tullut näytetyksi, että vastaaja oli huolimattomuuttaan, lain vastaisesti tai muuten varomattomalla tavalla käsitellyt tulta siten, että teko oli ollut omiaan aiheuttamaan vaaraa toisen hengelle tai terveydelle ja että siitä oli ollut vaaraa toisen omaisuudelle. Vastaaja oli menettelyllään syyllistynyt varomattomaan käsittelyyn. HO ei myöntänyt KO:n tuomion kumoamista vaatineelle vastaajalle jatkokäsittelylupaa. (Vailla lainvoimaa 13.1.2020)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.