Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Julkisoikeus

17.12.2019 8.18 Hallinto-oikeuden ratkaisu eläin- tai kasvilajin tai alueen suojelua koskevien asiakirjojen julkisuudesta

Julkisuuslain 24 §:n 1 momentin 14 kohdan mukaan salassa pidettäviä ovat viranomaisen asiakirjat, jotka sisältävät tietoja uhanalaisista eläin- tai kasvilajeista tai arvokkaiden luonnonalueiden suojelusta, jos tiedon antaminen niistä vaarantaisi kysymyksessä olevan eläin- tai kasvilajin tai alueen suojelun. Riistakeskus ei ollut valituksenalaisessa päätöksessään ottanut kantaa siihen, olisiko poliisin ilmoitukset pidettävä salassa tällä perusteella. Hallinto-oikeus ei voinut ottaa asiaa ensi asteena ratkaistavakseen. Riistakeskuksen päätös oli tästä syystä kumottava poliisin ilmoitusten osalta ja palautettava siltä osin riistakeskukselle uudelleen käsiteltäväksi.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.