Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

13.12.2019 8.30 Vakuutusoikeus: Tapaturma tuli korvata työtapaturmana myös silloin, kun matkareitiltä oli vähäisesti poikettu

Vakuutusoikeus: Tapaturma tuli korvata työtapaturmana myös silloin, kun matkareitiltä oli vähäisesti poikettu

Ensimmäisessä tapauksessa henkilö oli kaatunut huoltoaseman ulko-oven edessä olevalle portaalle, kun hän oli ollut matkalla kotoaan töihin ja poikkennut huoltoasemalle ostamaan juotavaa työpäivää varten. Toisessa tapauksessa henkilö oli liukastunut ja kaatunut päiväkodin pihalla, kun hän oli ollut matkalla työkokeiluun ja poikennut viemään lapsensa päivähoitoon. Kolmannessa tapauksessa henkilö oli liukastunut ja meinannut kaatua päiväkodin parkkipaikalla, kun hän oli ollut matkalla töihin ja poikennut viemään lapsensa päivähoitoon. VakO katsoi kaikissa kolmessa ratkaisussaan tapaturman sattuneen työtapaturma- ja ammattitautilain korvaussuojan piirissä.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.