Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus

3.12.2019 13.45 Oikeudellisen yhteistyön nykyaikaistaminen: EU:n neuvosto hyväksyi todisteiden vastaanottamista ja asiakirjojen tiedoksiantoa siviili- ja kauppaoikeudellisissa asioissa koskevien asetusten neuvotteluvaltuudet

EU pyrkii nykyaikaistamaan viranomaisten välistä rajatylittävää tiedonvaihtoa digitalisaation ja tietotekniikan käytön avulla siviili- ja kauppaoikeuden alan oikeudellisen yhteistyön parantamiseksi. Tämän saavuttamiseksi neuvosto hyväksyi neuvottelukantansa (yleisnäkemys) kahteen muutettuun asetukseen, joista toinen koskee todisteiden vastaanottamista ja toinen asiakirjojen tiedoksiantoa. Neuvoston puheenjohtajamaa aloittaa nyt neuvottelut Euroopan parlamentin kanssa näiden valtuutusten pohjalta.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.