Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Siviilioikeus, Yritystoiminta

2.12.2019 12.25 Lausuntotiivistelmä positiivisia luottotietoja koskevan järjestelmän edellytyksistä teetetystä selvityksestä

Lausuntotiivistelmä positiivisia luottotietoja koskevan järjestelmän edellytyksistä teetetystä selvityksestä

Enemmistö lausunnonantajista pitivät lähtökohtaisesti positiivisen luottotietojärjestelmän perustamista kannatettavana erityisesti ylivelkaantumisen hillitsemiseksi, mutta myös esim. vastuullisen luotonannon edistämiseksi. Lausunnonantajat, jotka eivät kannattaneet positiivisen luottotietojärjestelmän perustamista tai jotka suhtautuivat siihen varauksellisesti, kiinnittivät erityisesti huomiota siihen, että selvityksessä esille tuodut järjestelmän tavoitteet voitaisiin saavuttaa olemassa olevia keinoja kehittämällä sekä olemassa olevaa sääntelyä tarkentamalla ja yksityisyydensuojaa vähemmän loukkaavin keinoin.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.