Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

11.11.2019 12.00 Markkinaoikeus hylkäsi Elisan väliaikaista kieltoa koskevan vaatimuksen Teliaa vastaan sopimattomasta menettelystä

Markkinaoikeus hylkäsi Elisan väliaikaista kieltoa koskevan vaatimuksen Teliaa vastaan sopimattomasta menettelystä

Telia Finland Oyj kiisti menetelleensä sopimattomasta menettelystä elinkeinotoiminnassa annetun lain vastaisesti. Nyt käsillä olevan väliaikaisen oikeussuojan antamista koskevan kysymyksen arvioinnin kannalta olennaista oli kuitenkin se, että Telia Finland Oyj oli ilmoittanut lopettaneensa hakemuksessa mainittujen markkinointi-ilmaisujen käytön ja irtisanomismaksun perimisen tilanteessa, jossa numeronsiirtoa ei ole tapahtunut. Todettu huomioon ottaen voitiin pitää varsin todennäköisenä, että Telia Finland Oyj ei jatka tai uudista hakemuksessa tarkoitettua menettelyään asian olleessa vireillä markkinaoikeudessa. Tähän nähden väliaikaisen kiellon määräämiselle ainakaan asian käsittelyn tässä vaiheessa ei ollut tarvetta ja Elisa Oyj:n vaatimus oli siten hylättävä. (Vailla lainvoimaa 11.11.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.