Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Avoin
Tätä uutista voi jakaa vapaasti. Muistathan mainita lähteen edilex.fi.
Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

22.10.2019 8.53 Häiritsevä palaute -sivusto antaa ohjeita ja tukea vihapuheen käsittelyyn työpaikoilla

TJS Opintokeskus ja Osuuskunta Mediakollektiivi ovat julkaisseet Häiritsevä palaute -verkkosivuston. Sivusto tarjoaa apua työhön liittyvän kuormittavan palautteen käsittelyyn ja ennaltaehkäisyyn.

Helposti saavutettavalle ohjemateriaalille on suuri tarve, sillä mediavälitteinen häiritsevä palaute on lisääntynyt monissa työtehtävissä sosiaalisen median aikakaudella. Sivusto selkiyttää työntekijän, lähiesimiehen, työsuojeluorganisaation ja johdonkin rooleja.

Sivusto korostaa, että häiritsevä palaute ei ole yksittäisen työntekijän ongelma, vaan koskee koko organisaatiota. Yhteiskunnassa käytävän julkisen keskustelun kannalta on tärkeää, että häiritsevästä palautteesta huolimatta asiantuntijat osallistuvat keskusteluun ja päätöksentekoon.

Ratkaisukeskeinen verkko-oppimisaineisto sopii sekä itsenäiseen opiskeluun että yhteiseen opetuskäyttöön työpaikoilla ja oppilaitoksissa. Se sisältää käytännön esimerkkejä ja tietopaketteja sekä videoituja vertaispuheenvuoroja. Materiaali on suunniteltu käytettäväksi mobiilisti tai perinteisen tietokoneen kautta. Vastaavaa ei ole aiemmin ollut tarjolla.

Toimittaja: Jani Surakka, Edilex-toimitus (jani.surakka@edita.fi)

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.