Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Verotus

2.10.2019 13.00 KHO:n päätös tuloverotuksen ennakkoratkaisua koskevassa asiassa

Hakemuksessa oli pyydetty ennakkoratkaisua muun ohessa seuraaviin kysymyksiin:
1. Jos kaupunki siirtää kaikki sen omaa palvelutuotantoa palvelevat uudishankkeet ja kaupungin suoraan omistukseen jääviin rakennuksiin kuuluvat vuosikorjaus- ja peruskorjaushankkeet B Oy:lle, voidaanko järjestelyyn soveltaa jatkossa EVL 45 §:ää?
2. Jos kysymyksen 1 osalta ei voida soveltaa jatkossa EVL 45 §:ää, niin miten B Oy:n tulee jaksottaa hakemuksessa kuvattujen elinkaarimalliin liittyvien investointien menot verotuksessa?
(---)
5. Edellä esitetyn rakennejärjestelyn toteuttamisen jälkeen, voidaanko hakijan tytäryhtiöille mahdollisesti annettavia konserniavustuksia pitää konserniavustuslain mukaisina konserniavustuksina, jotka ovat antajalleen vähennyskelpoista kulua ja saajalleen veronalaista tuloa?
=> KHO kumosi HAO:n ja Verohallinnon päätökset ennakkoratkaisukysymysten 1, 2 ja 5 osalta sekä poisti annetun ennakkoratkaisun näiden kysymysten osalta. (Julkaisematon 2.10.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.