Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Ympäristö

20.9.2019 12.05 Hallinto-oikeus: Enduropyörien harjoitusradalle voitiin myöntää lupa kun luontovaikutukset oli riittävästi selvitetty

Hallinto-oikeus: Enduropyörien harjoitusradalle voitiin myöntää lupa kun luontovaikutukset oli riittävästi selvitetty

Hallinto-oikeus totesi, että hankkeen luontovaikutuksista oli esitetty selvitystä ja selvitystä oli pidettävä riittävänä. Hanke ei sijoitu luokitellulle pohjavesialu­eelle. Kun otettiin huomioon lupamääräysten mukaiset ajoradan toteuttamista ja ajoaikoja koskevat määräykset ja rajoitukset sekä hakijalle asetetut lupa­määräykset valvonnasta sekä tiedotus- ja ilmoitusvelvollisuudesta, toiminnasta ei voitu katsoa aiheutuvan kohtuutonta haittaa ympäristölle, asutukselle tai yleiselle edulle taikka muutakaan maastoliikennelain 30 §:n 3 momentissa tar­koitettua haittaa. Tapahtuma täytti riittävät turvallisuuden vaatimukset ja ha­kemuksen mukaiselle käytölle oli maanomistajan lupa. Ympäristövalvontapäällikkö oli voinut vahvistamillaan lupamääräyksillä myöntää haetun luvan. (Vailla lainvoimaa 20.9.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.