Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Julkisoikeus

16.9.2019 16.00 Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitulle Irakin kansalaiselle ei myönnetty työntekijän oleskelulupaa

Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä tuomitulle Irakin kansalaiselle ei myönnetty työntekijän oleskelulupaa

Valittaja oli Suomessa ollessaan syyllistynyt lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön, josta hänet oli tuomittu 5 kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen. Valittajan oli katsottava rikoksellaan vaarantavan yleistä järjestystä ja turvallisuutta ulkomaalaislain 36 §:n 1 momentissa tarkoitetulla tavalla. Näin ollen ja ottaen huomioon myös muut asiakirjoista ilmenevät seikat Maahanmuuttovirasto oli voinut hylätä valittajan oleskelulupaa koskevan hakemuksen. Asiassa ei ollut ilmennyt muuttuneita oloja tai henkilökohtaisia syitä, joiden perusteella valittajalle määrätty maahantulokielto olisi tullut peruuttaa. (EI lainvoima. 16.9.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.