Edilexissä on huoltokatko torstaina 17.6.2021. Palvelussa on tilapäisiä häiriöitä kello 7.00-8.00 välisenä aikana. Pahoittelemme huoltokatkosta aiheutuvaa haittaa.

Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus, Rikos- ja prosessioikeus

1.8.2019 8.00 Ansiopäivärahaa hakeneella ei ollut mitään hyväksyttävää syytä jättää ilmoittamatta osuuskunnasta saamaansa korvausta - 10 kk ehdollinen vankeusrangaistus törkeästä petoksesta

Ansiopäivärahaa hakeneella ei ollut mitään hyväksyttävää syytä jättää ilmoittamatta osuuskunnasta saamaansa korvausta - 10 kk ehdollinen vankeusrangaistus törkeästä petoksesta

Vastaaja ei ollut ansiopäivärahahakemuksissaan ilmoittanut työttömyyskassalle sitä, että hän oli ollut yksi kolmestatoista osuuskunnan jäsenestä ja että hänelle oli työsuhteen päättymisen yhteydessä maksettu 106.513 euroa osuutena osuuskunnan omasta pääomasta. (Vailla lainvoimaa 1.8.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.