Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta

18.6.2019 13.11 Markkinaoikeuden ratkaisu televisio-ohjelmien edelleen lähettämisestä ja tekijänoikeusjärjestön asiavaltuudesta

Markkinaoikeuden ratkaisu televisio-ohjelmien edelleen lähettämisestä ja tekijänoikeusjärjestön asiavaltuudesta

MAO katsoi, että televisioyhtiöiden Telialle suojatulla pisteestä pisteeseen -yhteydellä toimittaman signaalin siirtäminen Telian verkossa ei ole tekijänoikeudellisesti merkityksellistä edelleen lähettämistä. Asiassa ei ollut näin ollen tarpeen arvioida muita edelleen lähettämisen edellytyksiä. Kopioston vahvistusvaatimukset 1(a) ja 3(a) sekä myös siihen perustuvat kannevaatimukset 3(b) ja 4 oli näin ollen hylättävä. MAO velvoitti Kopiosto r.y:n korvaamaan Telian oikeudenkäyntikulut yhteensä 408.958,51 eurolla ja asianosaiskulut 15.000 eurolla, molemmat määrät viivästyskorkoineen.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.