Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Rikos- ja prosessioikeus

17.6.2019 13.15 Uhkasi selvittää lääkärin asuinpaikan ja pahoinpitelevänsä tätä - tuomittiin laittomasta uhkauksesta sakkoihin

Uhkasi selvittää lääkärin asuinpaikan ja pahoinpitelevänsä tätä - tuomittiin laittomasta uhkauksesta sakkoihin

Vastaaja oli käynyt A:n vastaanotolla tämän toimiessa lääkärinä ja käyttäytynyt käyntinsä aikana aggressiivisella ja uhkaavalla tavalla. Pian vastaanottokäynnin jälkeen vastaaja oli puhunut puhelimessa vastaanotolla sairaanhoitajana toimivan B:n kanssa ja puhelun aikana uhannut selvittävänsä A:n asuinpaikan ja pahoinpitelevänsä tätä lyömällä. Vastaajan oli täytynyt mieltää varsin todennäköiseksi se, että tieto hänen tekemästään uhkauksesta välitetään myös A:lle. Vastaaja tuomittiin laittomasta uhkauksesta 25 ps. rangaistukseen. HO ei myöntänyt vastaajalle jatkokäsittelylupaa.  (Vailla lainvoimaa 17.6.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.