Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Työ- ja sosiaalioikeus

13.6.2019 11.00 Hovioikeus: "Läheltä piti -ilmoituksen" tekemättä jättäneen, 27 vuotta yhtiön palveluksessa työskennelleen työntekijän työsopimuksen irtisanomiseen ei ollut asiallista ja painavaa perustetta

Hovioikeus:

Työntekijän laiminlyönnissä oli ollut kysymys yksittäisestä tapahtumasta, jota ennen työsuhde oli kestänyt noin 27 vuotta. Vaikka työntekijälle oli 3.12.2015 annettu varoitus, ei työntekijän lähellä piti -ilmoituksen tekemättä jättämistä voitu pitää niin vakavana työsuhteeseen olennaisesti vaikuttavien velvoitteiden rikkomisena tai laiminlyöntinä, että työnantajalla olisi sen perusteella ollut oikeus irtisanoa työsopimus. Irtisanomiselle ei ollut asiallista ja painavaa perustetta. (Vailla lainvoimaa 13.6.2019)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.