Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Ympäristö, Julkisoikeus

4.6.2019 8.10 Hallinto-oikeus: Uhkasakon tuomitseminen maksettavaksi oli ilmeisen kohtuutonta sen jälkeen kun kiinteistö oli saanut vapautuksen jätevesiviemäriin liittämisvelvollisuudesta

Asiaa hallinto-oikeudessa arvioitaessa oli otettava huomioon myös hallinto-oikeuden päätöksentekoajankohdan tilanne, sikäli kun sillä voi olla vaikutusta asiaa arvioitaessa. Asiassa oli selvitetty, että A:n kuolinpesän omistama kiinteistö oli saanut vapautuksen jätevesiviemäriin liittämisvelvollisuudesta 11.12.2018 valitusasian ollessa vireillä hallinto-oikeudessa. Uhkasakkoa koskeva liittymisvelvoite oli käynyt tarpeettomaksi lautakunnan vapautuspäätöksen myötä. Mainittu seikka huomioon ottaen olisi uhkasakon tuomitseminen maksettavaksi ollut kohtuutonta. (Vailla lainvoimaa 4.6.2018)

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.