Edilex-palvelut

Kirjaudu sisään

Uutinen kuuluu aihealueisiin Yritystoiminta, Rikos- ja prosessioikeus, Julkisoikeus

24.5.2019 16.00 Valtioneuvoston selvitys: Suomen hallituksen toimet EU-tuomioistuinasioissa ja EU-rikkomusasioissa 1.1-31.12.2018

Valtioneuvoston selvitys: Suomen hallituksen toimet EU-tuomioistuinasioissa ja EU-rikkomusasioissa 1.1-31.12.2018

Kertomuksessa kuvataan Suomen hallituksen toimia EU-tuomioistuin- ja EU-rikkomusasioissa vuoden 2018 aikana. Kertomuskaudella unionin tuomioistuimessa ei ollut vireillä SEUT 258 artiklassa tarkoitettuja Suomea koskevia rikkomuskanteita. Suomi ei myöskään nostanut kertomuskaudella kanteita unionin tuomioistuimissa. Suomi esiintyi kertomuskaudella kolmessa väliintuloasiassa unionin yleisessä tuomioistuimessa ja yhdessä väliintuloasiassa unionin tuomioistuimessa. Suomi osallistui SEUT 218 artiklan 11 kohdan mukaisen, Kanadan sekä Euroopan unionin ja sen jäsenvaltioiden väliseen laaja-alaiseen talous- ja kauppasopimukseen (CETA) sisältyvän sijoitustuomioistuinjärjestelmän yhteensopivuutta unionin perussopimusten kanssa koskevan lausuntopyynnön käsittelyyn unionin tuomioistuimessa.

Dokumentin lukeminen vaatii sisäänkirjautumisen

 
 
 
 
 
 
 
 

Tilaaminen

Edilex on Suomen johtava ammattilaisten lakitietopalvelu. Edilex sisältää Suomen laajimman ajantasaisen säädöstietokannan erinomaisin linkityksin oikeustapauksiin, esitöihin ja muihin oikeudellisiin aineistoihin sekä juridisen uutispalvelun. Lakikanava-seurantapalvelussa voit valita aihealueet ja aineistot, joita haluat seurata päivittäin.

Lisää muistilistalle

Muuta kansioita

Dokumentti ei ole muistilistallasi. Lisää se valittuun tai uuteen kansioon.

Lisää dokumentti kansioihin tai poista se jo liitetyistä kansioista.

Lisää uusi kansio.

Lisää uusi väliotsikko.